Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή – «Καλά δεν ντρέπεστε;»
Κατερίνα Καινούργιου
Credit: Katerina Kainourgiou Official/Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε on air με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά.

“Δεν θέλω να αναφέρω τα σχόλια που έγιναν για τη Δέσποινα Βανδή, για την εμφάνισή της στην κηδεία του Βασίλη Καρρά. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, έγιναν πάρα πολλά σχόλια. Ντροπή και πάλι ντροπή.

Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό αυτών των τύπων, των ανθρώπων που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και βλέπουν μια γυναίκα, που πηγαίνει σε μια κηδεία, να αποχαιρετήσει έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ, σε τραγική κατάσταση, και σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι οι ίδιοι που σχολίαζαν και την εμφάνιση στα μπουζούκια, οι ίδιοι που σχολιάζουν και τι φοράει”, τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε:

“Πραγματικά δεν ντρέπεστε; Μπήκα στο Twitter, διάβασα τα σχόλια και έπαθα σοκ. Έβλεπα σχόλια και από γυναίκες, καλά δεν ντρέπεστε; Είστε με τα καλά σας; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Πήγε καταβεβλημένη σε μια κηδεία. Τι ψυχή έχετε ρε παιδί μου; Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας. Εύχομαι το 2024 κάποιους από εσάς να σας βρει με λίγη καλοσύνη μέσα σας. Συγχύστηκα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα