Βασίλισσα Ελισάβετ: Όταν συνάντησε τη Marilyn Monroe – Τι κοινό είχαν
H Marilyn Monroe συνάντησε τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Royal Command Film Performance στην πλατεία Leicester στο Λονδίνο στις 29 Oκτωβρίου του 1956. Photo by Daily Herald/Mirrorpix/Mirrorpix via Getty Images

Με αφορμή τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες και λεπτομέρειες, αλλά και σπάνιο υλικό και στιγμές από τη ζωή της.

Στο πλαίσιο αυτό επανήλθε το βίντεο από τη θρυλική συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ με το είδωλο της Έβδομης Τέχνης Marilyn Monroe.

Ήταν το 1956 όταν συναντήθηκαν οι δύο γυναίκες. Ήταν και οι δύο 30 ετών, αφού ήταν γεννημένες και οι δύο το 1926. Η Marilyn Monroe βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας “Ο πρίγκηπας και η χορεύτρια” που βγήκε στους κινηματογράφους το 1957.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση έγινε στις 29 Οκτωβρίου 1956, καθώς η βασίλισσα παρακολούθησε τη Royal Command Performance της ταινίας “Battle of the River Plate”. Η βασίλισσα είχε ανεβεί στον θρόνο μόλις τέσσερα χρόνια νωρίτερα μετά τον θάνατο του πατέρα της Γεωργίου ΣΤ’. Στη σειρά για να χαιρετίσουν τη βασίλισσα εκείνο το βράδυ ήταν, επίσης, η Joan Crawford και η Anita Ekberg.

Πάντως, στο βίντεο η Marilyn δείχνει αγχωμένη και ανυπόμονη να γνωρίσει τη νεαρή μονάρχη. Και οι δύο έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα