Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέος έρωτας για τον αγαπημένο της εγγονό 4 εβδομάδες μετά τον χωρισμό- Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός;
Ο Peter Phillips και η Harriet Sperling
Photo by Chris Jackson - Pool//Getty Images

Ο αγαπημένος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και ανιψιός του βασιλιά Κάρολου, Peter Phillips, δεν πρόλαβε να χωρίσει από την επί τρία χρόνια σύντροφό του και ήδη κάνει δημόσιες εμφανίσεις με νέα σύντροφο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να συστήσει τη νέα σχέση του και στη βασίλισσα Camilla, σε μία κίνηση που υποδεικνύει ότι παρά το γεγονός ότι το ειδύλλιο είναι ακόμη φρέσκο, είναι ενδεχομένως και αρκετά σοβαρό. Σε σημείο που να ξαναδούμε γαμπρό τον Peter Philips.

O γιος της πριγκίπισσας Anne, κόρης της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, φέρεται να είναι σε σχέση με μια νοσοκόμα του NHS, τη Harriet Sperling, ειδική νοσοκόμα παίδων και συγγραφέα.

Το ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακο στα Badminton Horse Trials. Αφού παρακολούθησε την ιππασία ανώμαλου δρόμου, αποχώρησε με τις κόρες του Peter, Savannah, 13 ετών, και Isla, 12 ετών, το Σάββατο.

Την Κυριακή επέστρεψαν στην εκδήλωση στο Gloucestershire, όπου ο Peter εθεάθη να χαιρετά τη σύζυγο του βασιλιά, τη βασίλισσα Camilla. Η αδελφή του Peter, Zara Tindall, 42 ετών, και ο σύζυγός της Mike ήταν επίσης στο ιππικό γεγονός με τα παιδιά τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

H Bασίλισσα Camilla μιλάει με τον Peter Phillips και τη Harriet Sperling.
Photo by Chris Jackson – Pool//Getty Images

Μιλώντας για τον Peter και τη Harriet, ένας αυτόπτης δήλωσε στη Sun: “Έδειχναν εντελώς ερωτευμένοι και εκείνος χαμογελούσε πλατιά. Έμοιαζε με τη γάτα που πήρε την κρέμα και συμπεριφερόταν σαν να μην έχει καμία έγνοια“.

Ένας από τους φίλους του Peter επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι ο γιος της πριγκίπισσας Anne γνώρισε κάποια πρόσφατα και περνούν χρόνο μαζί.

Ο Peter λέγεται ότι είναι ο αγαπημένος εγγονός της αείμνηστης βασίλισσας και είναι επίσης πολύ δεμένος με τον θείο του, τον βασιλιά Κάρολο. Η είδηση της σχέσης με τη Harriet έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του Peter, ο οποίος είναι ο 18ος στη σειρά διαδοχής, από την επί τρία χρόνια σύντροφό του, Lindsay Wallace, 43 ετών.

Πριν βγει μαζί της, ο Peter ήταν παντρεμένος με την Autumn Kelly το 2008. Έδωσαν τέλος στον 13χρονο γάμο τους το 2021. Ο Peter και η πρόσφατη σύντροφός του Lindsay τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αφού η σχέση τους “πήρε τον δρόμο της”, όπως είχε δηλώσει προηγουμένως πηγή στη Sun.

H Bασίλισσα Camilla μιλάει με τον Peter Phillips και τη Harriet Sperling.
H Bασίλισσα Camilla μιλάει με τον Peter Phillips και τη Harriet Sperling. Photo by Chris Jackson – Pool//Getty Images
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα