Πριγκίπισσα Charlotte: Πώς τίμησε την αείμνηστη προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ
Η πριγκίπισσα Charlotte στα ένατα γενέθλιά της
Credit: The Prince and Princess of Wales / X

Η πριγκίπισσα Charlotte τίμησε τη μνήμη της αείμνηστης προγιαγιάς της, της βασίλισσας Ελισάβετ, με τη φωτογραφία για τα ένατα γενέθλιά της.

Η πριγκίπισσα έγινε εννέα ετών και πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό της μαμάς της, Kate Middleton, με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα της, την Πέμπτη.

Η Charlotte πόζαρε χαμογελώντας πλατιά σ’ έναν κήπο, ενώ το στιγμιότυπο αποτίει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς η 9χρονη πριγκίπισσα στέκεται δίπλα σε ροζ άνθη που ονομάστηκαν προς τιμήν της αείμνηστης μονάρχη.

Τα άνθη Clematis Elizabeth είναι ένα από τα πρώτα φυτά που πήραν το όνομά τους από τη βασίλισσα Ελισάβετ και αρχίζουν να ανθίζουν τέτοια εποχή, ώστε συμπίπτουν με τα γενέθλια της Charlotte.

Η νεαρή πριγκίπισσα μοιράζεται έναν ιδιαίτερο δεσμό με την “Gan-Gan” της, όπως ήταν το παρατσούκλι της προγιαγιάς της, επειδή μοιράζεται το ίδιο όνομα με την εκλιπούσα βασίλισσα.

Βαφτίστηκε Charlotte Elizabeth Diana, από το όνομα της μονάρχη και της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana, τον Ιούλιο του 2015.

Είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες εβδομάδες που οι Kate και William σπάνε την παράδοση στη δημοσιοποίηση των πορτρέτων των παιδιών τους για τα γενέθλιά τους. Το Παλάτι του Κένσινγκτον συνήθως δημοσιεύει τα πορτρέτα των παιδιών είτε αργά το προηγούμενο βράδυ, είτε νωρίς το πρωί για τα γενέθλιά τους.

Ωστόσο, σε μια αντίθεση με το συνηθισμένο πρωτόκολλο, το ζευγάρι μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του πρίγκιπα Louis το μεσημέρι των γενεθλίων του, αντί για τα μεσάνυχτα, όπως συνηθίζεται με τα πορτρέτα. Επίσης, και το πορτρέτο της Charlotte δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 το πρωί ώρα Μ. Βρετανίας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα