Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχούσε ότι ο Harry ήταν “υπερβολικά” ερωτευμένος με τη Meghan Markle
Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Μεγάλες προσδοκίες είχε η βασίλισσα Ελισάβετ από τη Meghan Markle την οποία καλωσόρισε με χαρά στην οικογένεια, παρά τις ανησυχίες που είχε για τον εγγονό της, πρίγκιπα Harry.

Νέα βιογραφία αποκαλύπτει ότι η αείμνηστη βασίλισσα ανησυζούσε πως ο Harry ήταν “ίσως λίγο υπερβολικά ερωτευμένος” με τη νέα του σύντροφο. Ο Gyles Brandreth, στενός και έμπιστος άνθρωπος των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας γράφει στο βιβλίο του ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πραγματικά ευχαριστημένη με την επιλογή συζύγου του αγαπημένου εγγονού της και είχε μεγάλες προσδοκίες για τη συμβολή που θα μπορούσε να έχει στη δημόσια ζωή.

Photo by Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Μάλιστα, η πάντα ρεαλιστική μονάρχης ήταν ακόμη και αισιόδοξη για την εμπρηστική συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην Oprah Winfrey, εκφράζοντας περισσότερο την ανησυχία της για την ευημερία του Χάρι παρά γι’ αυτό που χαρακτήρισε ως “αυτή την τηλεοπτική ανοησία”.

Αυτά γράφει ο Brandreth στο νέο του βιβλίο, “Elizabeth: An Intimate Portrait“, απόσπασμα από το οποίο δημοσιεύει η Mail on Sunday.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα