Βασιλιάς Κάρολος: Τι σκέφτηκε όταν γνώρισε τη Meghan Markle – Νέο βιβλίο αναστατώνει τα Ανάκτορα
Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

O βασιλιάς Κάρολος δεν είχε ιδέα ότι η Meghan Markle ήταν μιγάδα όταν την πρωτογνώρισε. Αυτό ισχυρίζεται ένα καινούριο βιβλίο που θα προκαλέσει μεγαλύτερη οργή στα Ανάκτορα. Θα κυκλοφορήσει την ίδια εβδομάδα που προβάλλεται και η πέμπτη σεζόν του The Crown.

Σύμφωνα με μια βιογραφία του Καρόλου, ο Harry σύστησε τη μέλλουσα σύζυγό του στον πατέρα του προτού το ζευγάρι δημοσιοποιήσει τη σχέση του το 2016. Τότε, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θεώρησε ότι ήταν “εντελώς χαριτωμένη” και απολύτως ευχάριστη”.

Ποιο είναι το βιβλίο;

Ο Christopher Andersen, που έγραψε το βιβλίο “The King: The Life of Charles III“, σημειώνει ότι ο βασιλιάς σκέφτηκε πως η νέα Αμερικανίδα σύντροφος του γιου του έμοιαζε εξαιρετικά ως προς την εμφάνιση με την Pippa Middleton, τη μικρότερη αδελφή της Kate Middleton, νυν πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Τι αναφέρει το Newsweek και η σειρά του Νetflix

Σύμφωνα με το Newsweek, που έχει στη διάθεσή του αντίτυπο του βιβλίου, ο νυν βασιλιάς φέρεται να μην αντιλήφθηκε ότι η Meghan ήταν μιγάδα, με πατέρα Καυκάσιο και μητέρα Αφροαμερικανή, μέχρι αργότερα. Οι αβάσιμοι ισχυρισμοί αναμένεται να προκαλέσουν θυμό στα Ανάκτορα. Την ίδια εβδομάδα μάλιστα που ο βασιλιάς Κάρολος παρουσιάζεται στη νέα σεζόν του Crown με καθόλου κολακευτικό τρόπο. Στη σειρά του Netflix περιλαμβάνεται και το διαβόητο, “tampongate” τηλεφώνημα στην Camilla και η διάλυση του γάμου του με την πριγκίπισσα Diana.

Εκείνη την εποχή, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε ιδέα ότι η νέα κοπέλα του Harry ήταν μιγάδα“, αναφέρεται σ’ ένα απόσπασμα. “Όχι ότι θα είχε καθόλου σημασία, φυσικά“, είπε ο Κάρολος σε έναν Αμερικανό φίλο.

Στο συγκεκριμένο βιβλίο περιλαμβάνεται και αναφορά σε περιστατικό όπου ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας φέρεται να είπε σε μια γυναίκα με καταγωγή από τη Γουιάνα ότι “δεν έμοιαζε” σαν να ήταν από το Μάντσεστερ. Επρόκειτο για τη συγγραφέα Anita Sethi , που συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρoλο το 2018.

Η Sethi είπε ότι έσφιξε το χέρι του Κάρολου και του είπε ότι η μητέρα της είχε γεννηθεί στη Γουιάνα, πρώην αποικία της Βρετανίας στη Νότια Αμερική, και είχε γράψει ένα δοκίμιο για μια ανθολογία, την οποία είχε μαζί της, σχετικά με τους απογόνους εργατών. Υποστήριξε ότι ο Κάρολος τη ρώτησε “και από που είσαι εσύ;”. Όταν του απάντησε “από το Μάντσεστερ” της είπε: “Ε, λοιπόν, δεν μοιάζεις σαν να είσαι από το Μάντσεστερ” και γέλασε προτού απομακρυνθεί γρήγορα. Η συγγραφέας είπε ότι είχε εκπλαγεί από την γκάφα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα