Βασιλιάς Κάρολος: Φωτιές ανάβουν στα Ανάκτορα φήμες ότι είχε απατήσει και την Camilla

Νέος πονοκέφαλος για τον βασιλιά Κάρολο. Εκεί που μπορούσε να χαρεί βλέποντας τη δημοτικότητά του να εκτοξεύεται μετά την ενθρόνισή του, τώρα έρχονται νέες φήμες να ανάψουν φωτιές στη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, το οποίο αναδημοσιεύουν άλλα διεθνή Μέσα, ο Κάρολος δεν είχε απατήσει μόνο την πριγκίπισσα Diana αλλά και την ίδια την Camilla.

Photo by Jayne Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images

Όπως δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, που ασχολείται άλλη μια φορά με την ερωτική ζωή του βασιλιά, το 2003 κι ενώ ήδη ήταν αρκετό χρονικό διάστημα με την Camilla, έκανε το ατόπημα και μάλιστα, λέγεται ότι δεν ήταν κάτι άγνωστο. Ο Κάρολος φημολογείται, λοιπόν, ότι είχε έρθει κοντά με την πεθερά της πριγκίπισσας της Σουηδίας Madeleine, την 81χρονη σήμερα Eva-Maria O’Neill.

O βασιλιάς Κάρολος III and η Camilla, σύζυγος του βασιλιά φτάνουν έξω από το παλάτι του Buckingham, σήμερα 09, 2022. Photo by Neil Mockford/Getty Images

Λέγεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και υπήρξαν σπίθες μεταξύ τους. Ωστόσο, πάντα διέψευδαν τις φήμες, ενώ σχετικά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα. Το σίγουρο είναι ότι οι φήμες προκαλούν νέο πονοκέφαλο στον βασιλιά, τον οποίο ήδη βαραίνουν οι φήμες για απιστία εις βάρος της πριγκίπισσας Diana, ενώ και οι ισχυρισμοί κατά καιρούς του γιου του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan Markle κατά της βασιλικής οικογένειας φέρνουν βαρύ κλίμα στα Ανάκτορα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα