Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν μετανιώνω που μίλησα δημόσια – Ήταν δύσκολο που κατέθεσαν τα παιδιά στο δικαστήριο»

Για το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχωρώντας συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95.1.

Με βαθιά εξομολογητική διάθεση, ο τραγουδιστής των ΟΝΙΡΑΜΑ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχουν προκύψει μετά την απόφασή τους να χωρίσουν. Μάλιστα αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει προκύψει καθώς και στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια.

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση με το διαζύγιο, άρχισε να υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία, τυχαία; Δεν ξέρω! Ενώ προσπαθούσα να μην ασχολούμαι με το θέμα, κι αν πρέπει να αναφερθώ, να αναφερθώ στα θετικά και τα όμορφα. Όλο αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με καταβάλλει και να επισκιάζει άλλα πράγματα.

Κι επειδή θεώρησα ότι αυτό προσβάλλει εμένα προσωπικά και επαγγελματικά και ενδεχομένως να φτάνει σε σημείο να επηρεάζει και τα παιδιά, θεώρησα ότι πρέπει να βγω και να πω κάποια πράγματα. Έκρινα, και δεν το έχω μετανιώσει, απαραίτητο ότι πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους», τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, σημαίνει ότι προσπαθήσαμε, αλλά δεν πέτυχε. Δεν μπορεί να γίνει άλλη προσπάθεια, ίσως κάποια στιγμή αργότερα. Ήταν δύσκολο που κατέθεσαν τα παιδιά στο δικαστήριο» είπε χακτηριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα