Θοδωρής Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – “Έκανα 3 επεμβάσεις”
Θοδωρής Μαραντίνης
Credit: thodorismarantinis_official/Instagram

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη “Πάμε Δανάη!”. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επαγγελματικά του, στη σχέση με τα παιδιά του και στην περιπέτεια με την υγεία του.

Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο “8 λεπτά” έχει ένα στιλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε.  Μόλις άκουσα το τραγούδι αυτό είπα ότι είναι για τις συναυλίες μας. Τα 8 πιο έντονα λεπτά της ζωής μου, ήταν τα πρώτα λεπτά που αγκάλιασα τα παιδιά μου. Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά. Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει“, τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε:

“Αν και πέρυσι πήγαμε πολύ καλά, νομίζω ότι φέτος είναι πραγματικά ένας χρόνος κανονικότητας για το χώρο της διασκέδασης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή μας περιοδεία. Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε συναυλία ήταν, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μου. Επειδή δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε άμεσα το μικρόφωνο μου, συντονιστήκαμε με το κοινό και τραγουδούσαμε για λίγο χωρίς μικρόφωνο. Σε μία άλλη συναυλία σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, άρχισε να βρέχει και νιώθαμε τους κεραυνούς να πέφτουν πραγματικά από πάνω μας”.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε επίσης για το πώς είναι ως πατέρας και τα παιδιά του: “Δεν θα με έλεγα πολύ αυστηρό ως μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες σταθερές, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου και να ακούω τα δικά τους “Θέλω” και τη δική τους άποψη. Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις τους, άλλα όχι να τιμωρούνται.

Και συνέχισε: “Η τιμωρία μού φαίνεται ότι είναι κάτι επιθετικό και βίαιο, που τελικά δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει. Προσπαθώ και μου αρέσει να είμαι ευγενής με τους ανθρώπους. Θα ήθελα πολύ να το μάθουν αυτό και τα παιδιά μου και το προσπαθώ. Όταν απογοητεύομαι πέφτω πάρα πολύ, “πιάνω πάτο”. αυτό το χαρακτηριστικό μου δεν θα ήθελα να το πάρουν τα παιδιά μου.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα