Θανάσης Ευθυμιάδης: Πρέπει να απαγορευτεί η ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» γιατί…
Credit: studio4_ert/Instagram

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα νεανικά του χρόνια και εξήγησε γιατί πιστεύει ότι πρέπει να απαγορευτούν ταινίες όπως “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”.

«Όταν ήμουν νεότερος άκουγα συνέχεια να με ρωτάνε «τρελός είσαι;». Οτιδήποτε ακραίο έκανα, αυτό μου έλεγαν, είτε έκανα σούζες με τη μηχανή, είτε βουτιές από τα βράχια. Εγώ όμως δεν ένιωθα έτσι, ένιωθα ότι έκανα αυτό που μου άρεσε. Είχα πάρα πολλή ενέργεια μέσα μου που, αν δεν εκτονωνόταν κάπου, μπορεί να γινόταν επικίνδυνη. Εγώ το έκανα μέσω της άσκησης.

Ήμουν ο τύπος που τσακωνόταν και φώναζε στον δρόμο. Όταν έγινα αναγνωρίσιμος, μετά δεν μπορείς να είσαι έτσι. Διοχέτευσα την ενέργεια και στην κάμερα και στην τηλεόραση με τη βοήθεια των δασκάλων μου», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωσή του για τον δάσκαλο που τον έδερνε στο δημοτικό:

«Όταν ο δάσκαλος είσαι μικρός και σε δέρνει, σε κάνει αυθόρμητα και υποσυνείδητα να φαντάζεσαι πότε θα γίνεις κι εσύ μεγάλος για να μην επιτρέπεις σε δέρνουν. Καταλαβαίνετε τι κακό έκαναν εκείνα τα χρόνια; Καταλαβαίνετε ότι πρέπει πολύ σωστά να απαγορευτούν ταινίες όπως “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”;

«Βάζουν στη συνείδηση ενός μικρού παιδιού ότι είναι σωστό να σε δέρνει ένας μεγάλος».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα