Θανάσης Ευθυμιάδης: «Κάποτε είχα 5 αυτοκίνητα και 5 μηχανές – Εδώ και 18 χρόνια έχω ένα αυτοκινητάκι»
Θανάσης Ευθυμιάδης
Credit: thanasis_efthymiadis/Instagran

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να αλλάξει πλήρως τον τρόπο ζωής του και να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του.

«Όταν πήρα την απόφαση να κάνω μόνο θέατρο και να κόψω την τηλεόραση για να έχω περισσότερο χρόνο για τα παιδιά μου, κάθε φορά που μου γινόταν μια πρόταση για την τηλεόραση τους έλεγα το εξής. «Ελάτε εδώ. Ναι, πηγαίνουμε στα μεγάλα πολυκαταστήματα και έχετε το περιθώριο να πάρετε ένα  πράγμα που κάνει μέχρι 5 ευρώ, και παραπονιέστε μερικές φορές ότι το άλλο παιδί πήρε κάτι περισσότερο. Μπορείτε να παίρνετε ότι θέλετε αλλά δεν θα έχετε εμένα, θα είμαι ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι και αυτό θα είμαι κουρασμένος, δεν θα μπορείτε να με βλέπετε. Διαλέξτε, έχω μια πρόταση για την τηλεόραση» τους έλεγα και διαπαιδαγωγήθηκαν με έναν τρόπο ώστε να ξέρουν ότι ο μπαμπάς μείωσε τις ώρες δουλειάς για να έχω περισσότερες ώρες για μένα και την οικογένεια μου», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και συνέχισε:

«Σίγουρα το χρηματικό είναι αναγκαίο αλλά… το χρηματικό. Τα χρήματα, αυτά που έχουν μέσα και το χρη από το χρειάζομαι, όχι τα λεφτά. Επειδή ζήσαμε τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, ξέρουμε τι ήταν τα πολλά λεφτά και δεν έφεραν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη ζωή μου. Παίρνεις κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σου. Δηλαδή εγώ που είχα πέντε αυτοκίνητα και πέντε μηχανές, τώρα έχω ένα αυτοκινητάκι εδώ και 18 χρόνια. Το ίδιο, δεν το αλλάζω. Αυτό είναι μια επιλογή η οποία δεν έγινε απλώς σαν μια αλλαγή θεωρητική αλλά την κάνω έμπρακτα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα