Θανάσης Αλευράς για Eurovision: «Μας φάγανε ζωντανούς οι κανίβαλοι»
Θανάσης Αλευράς - Ζερόμ καλούτας
Credit: Athanasios Alevras/Instagram

O Θανάσης Αλευράς έδωσε μια ξεχωριστή απάντηση σε όσους επέκριναν τον ίδιο και τον Ζερόμ Καλούτα για τη μετάδοση της φετινής Eurovision. Ο γνωστός καλλιτέχνης συμμετέχει στην παράσταση «Η Ταράτσα του Φοίβου» και θέλησε μέσα από το δικό του σκετς να απαντήσει με τον δικό του τρόπο στους επικριτές του.

«Μας φάγανε οι κανίβαλοι, μας φάγανε ζωντανούς! Από τον Ζερόμ έμεινε η σπάλα και η νεφραμιά και από εμένα ένα κοκαλάκι. Ευτυχώς ήταν το κοκαλάκι της νυχτερίδας και επέζησα. Όσον αφορά στη Μαρίνα Σάττι, το μόνο που απέμεινε είναι η σούβλα”, είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς και συνέχισε:

«Τι γίνεται ρε παιδιά; Ένα τραγούδι στείλαμε στη Eurovision, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι. Σαν τα κοράκια είχαν πέσει επάνω από τα πληκτρολόγια και γράφανε “Είναι καλό, δεν είναι καλό. Είναι ινδικό, είναι κλεμμένο, είναι αριστούργημα, είναι ντροπή”. Είναι ό,τι καλύτερο μετά τον Όμηρο, είναι παρατράγουδο. Μετά για το χασμουρητό, είναι λόγος απέλασης από τη χώρα. Ότι ήταν ματιασμένη η κοπέλα και ήθελε ξεμάτιασμα, ότι ήταν ό,τι πιο επαναστατικό μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση. Αν κάναμε τη μισή προσπάθεια που κάνουμε για τη Eurovision, για άλλα θέματα, πραγματικά θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι. Τόσα πράγματα καλέ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα