Τάσος Λέκκας: Η λέξη “πατέρας” δεν σημαίνει τίποτα για μένα – Η μητέρα μου έκανε ό,τι μπορούσε για να γίνω ηθοποιός

Ο Τάσος Λέκκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Ο ηθοποιός, ο πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει”, αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του και πως η μητέρα του έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να κάνει πράξη το όνειρό του, να ασχοληθεί με την υποκριτική.

“Η λέξη “πατέρας” δεν σημαίνει κάτι για μένα. Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν κι άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Κρατούσε παιδάκια”, τόνισε ο Τάσος Λέκκας και πρόσθεσε:

“Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαγητό ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαγητό κι ένα βιβλίο. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός, και κοινωνικά θα έλεγε να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά. Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία”.

Σε εκείνο το σημείο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν έκρυψε τη συγκίνηση της και έβαλε τα κλάματα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα