Τάσος Ιορδανίδης: Το άγνωστο παρελθόν με την Ελεονώρα Μελέτη – «Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε»
Τάσος Ιορδανίδης
Credit: iordanidis_tasos/Instagram

Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” την Τρίτη. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την Ελεονώρα Μελέτη και ότι στο πανεπιστήμιο έκανε παρέα με τον Κώστα Τσουρό.

«Με την Ελεονώρα ήμασταν στο ίδιο σχολείο, είναι ελάχιστα μεγαλύτερή μου. Στο πανεπιστήμιο ο Κώστας ήταν στο ΦΠΨ και εγώ ήμουν στη γαλλική φιλολογία. Με τον Κώστα κάναμε παρέα. Με την Ελεονώρα όχι!», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης και συνέχισε:

«Η Ελεονώρα τότε ήταν η ωραία του σχολείου και συνεχίζει να είναι. Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε, ξέρεις, σαν πιο μικρά εμείς. Που να μας δώσει στα σπόρια σημασία».

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε ακόμη για τον ρόλο του, αλλά και για τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όλο αυτό που συμβαίνει στη Γη της Ελιάς με τον Μάνο, γιατί παρουσιάζεται όληη αυτή η εξαθλίωση και όλος αυτός ο εκφυλισμός ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Το σενάριο και η σειρά μάς δείχνει το παράδειγμα προς αποφυγήν.

Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αναστατωθεί και με πιάνουν στο δρόμο και μου το λένε. Θα επανέλθει ο Μάνος και εκεί θα δούμε και τον Γολγοθά που ανεβαίνει ένας άνθρωπος για να απεξαρτηθεί. Μπορεί ο κόσμος από αυτό να παραδειγματιστεί και να προσέξει και τα παιδιά του. Μακριά, παιδιά, από τις ουσίες, δηλαδή για όνομα του Θεού», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Και συνέχισε: «Ο περίγυρος του Μάνου θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει. Αυτό που θα κάνει τον Μάνο να παλέψει με τους δαίμονές του, να δώσω κι ένα σπόιλερ, δεν είναι τίποτα άλλο από το παιδί του, την Αγγελική. Θα συμβεί κάτι με την Αγγελική που θα μας ταρακουνήσει όλους και εκεί ο Μάνος θα πάρει την απόφαση να παλέψει με τους δαίμονές του.«Όλα καλά θα πάνε! Το παίρνω πάνω μου, ότι όλα καλά θα πάνε. Παίρνω το ρίσκο να το πω, ότι όλα καλά θα πάνε». ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα