Τάσος Χαλκιάς: “Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55”
Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Ο γνωστός ηθοποιός επισήμανε ότι είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του, παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει τη μοναχικότητά του και εξήγησε γιατί δεν έχει γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλιά του.

“Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις, παρ’ ότι γίνονται δουλειές που έχουν ανάγκη από ρόλους του δικού μου βεληνεκούς. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, με το να είμαι ηθοποιός, με το θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει κανένα πόστο που εμπεριέχει μορφή εξουσίας. Μου λείπουν δύο ρόλοι που θα ήθελα να παίξω, τον Βασιλιά Ληρ του Σαίξπηρ και τον Οιδίποδα επί κολωνώ του Σοφοκλή. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς δουλειά. Δούλευα από 6 ετών μαζί με τον πατέρα μου, γιατί υπήρχε ανάγκη για την οικογένεια”, τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς και πρόσθεσε:

“Μου αρέσει να απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου. Είμαστε πολλά χρόνια με τους ανθρώπους που συνάψαμε έγγαμο βίο… Έχουμε τον προσωπικό μας βίο. Αλίμονο αν ο γάμος μας δυνάστευε μέχρι την ηλικία των 70 που είμαι εγώ. Αν είχα μικρά παιδιά θα είχα τεράστιο άγχος γιατί δεν θα ήξερα πως να τα πρωτοπροστατεύσω. Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55. Είναι βλακώδες. Δεν έχω γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλια μου γιατί δεν με ευχαριστεί”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα