Συγκλονίζει η Jennifer Lopez: Η μητέρα μου με έσπαγε στο ξύλο όταν ήμουν παιδί

Η Jennifer Lopez μιλά για την πολύπλοκη σχέση που είχε με τη μητέρα της, Guadalupe “Lupe” Rodriguez, υποστηρίζοντας ότι αυτή την έδερνε όταν ήταν παιδί.

NEW YORK, NEW YORK – JUNE 09: Jennifer Lopez is seen at Avra Estiatorio in Midtownon June 09, 2022 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)

Η Λατίνα superstar κάνει αίσθηση με τον ισχυρισμό τον οποίο διατυπώνει στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ Halftime που προβάλλεται από το Netflix. Όπως σημειώνει: “Η μητέρα μου έκανε ό,τι έπρεπε για να επιβιώσει και αυτό την έκανε δυνατή αλλά την έκανε και σκληρή. Σε έσπαγε στο ξύλο”.

Getty Images for Global Citizen

Η 76χρονη Rodriquez, που επίσης εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ, παραδέχεται ότι ήταν πολύ σκληρή με τη Lopez και τις άλλες δύο κόρες της, Leslie και Lynda. Η γυναίκα που μετανάστευσε από το Πουέρτο Ρίκο, μεγάλωσε τις τρεις κόρες της στο Μπρονξ μαζί με τον σύζυγό της David, από τον οποίο πήρε διαζύγιο μόλις τα παιδιά της μεγάλωσαν.

Photo by Rich Polk/Getty Images for MTV

Η JLo έφυγε από το σπίτι στα 18 της έπειτα από διαρκείς διαμάχες με τη μητέρα της σχετικά με το μέλλον της. Όπως ομολόγησε, δεν ήταν συγκεντρωμένη στα μαθήματα του σχολείου, λέγοντας ότι προτιμούσε να χορεύει, κάτι που προκαλούσε ένταση με τη μητέρα της.

AP

“Η μαμά μου έλεγε “αν ζεις σ’ αυτό το σπίτι, θα μάθεις γράμματα. Μαλώσαμε άσχημα ένα βράδυ και έτσι απλά έφυγα” θυμάται η Lopez.

H Rodriguez σημειώνει ότι πάντα ήθελε οι τρεις κόρες της να είναι μορφωμένες ώστε να μην εξαρτώνται από άνδρες. “Δεν ήμουν η τέλεια μαμά. Το μόνο πράγμα που πάντα λέω είναι ότι ό,τι έκανα, το έκανα έχοτνας στην καρδιά μου το μεγαλύτερο συμφέρον τους” λέει στο ντοκιμαντέρ. Η Lopez περιγράφει τη μητέρα της ως “πολύπλοκο” άτομο αλλά οι δυο τους πλέον απολαμβάνουν μία όμορφη και σίγουρα πιο ομαλή σχέση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα