Συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Δήμητρα Βαμβακούση
Αγγελόπουλος - Βαμβακούση
Credit: Dimitra Vamvakousi/Instagram

Την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς πριν από λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε έξω από το μαιευτήριο. Το ζευγάρι παίρνει σήμερα εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του, έτοιμο για την νέα καθημερινότητα με την κορούλα του.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου» τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη σύμπτωση με την ημερομηνία γέννησης.

Η κόρη του γεννήθηκε μία μέρα πριν από την ημερομηνία γέννησης της μητέρας του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα