Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας»
Γιώργος Αγγελόπουλος-Δήμητρα Βαμβακούση
Credit: Dimitra Vamvakousi/Instagram

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Η παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, τον ρώτησε κάποια στιγμή ποια είναι τα δύο στοιχεία της συζύγου του, Δήμητρας Βαμβακούση, που θα ήθελε να πάρει το παιδί τους, Ο νικητής του Survivor 2017 συγκίνησε με την απάντησή του.

«Κλείνοντας, θα ήθελα κι εγώ να σου κάνω μία ερώτηση. Θέλω να μου πεις δύο στοιχεία δικά σου που θα ήθελες και θα προσπαθήσεις πολύ να περάσεις στο παιδάκι σου… και δύο της Δήμητρας, ώστε να είναι εφόδια στη ζωή του», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη.

«Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και το παιδί της. Σε συνεργασία με τη Δήμητρα, εγώ θα ήθελα να το γνωρίσω στον Θεό και την προσευχή, να το μάθω να αγαπάει», απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και συνέχισε: «Ένα παιδί, για να μάθει να αγαπάει, πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι την κακοποίηση. Έτσι αγαπάει και τον εαυτό του.

Πρέπει το παιδί να μάθει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και πρέπει να είσαι εκεί για οτιδήποτε να το καθοδηγήσεις, να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα απόμακρο. Πρέπει να του είναι οικείο το οικογενειακό περιβάλλον».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα