Στεφανία Γουλιώτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της – “Το πρώτο μου αγόρι πέθανε σε ηλικία 11 ετών – Ήταν τρομερά τραυματικό”

H Στεφανία Γουλιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, καθώς όπως αποκάλυψε το πρώτο της αγόρι πέθανε όταν ήταν 11 ετών.

“Στο γαλλικό σχολείο και μάλιστα θηλέων πήγα και μάλιστα το αποφάσισα μόνη μου… Διάλεξα το θηλέων γιατί ήταν μια εποχή που πέθανε ένα πολύ αγαπημένο μου αγόρι. Ήμασταν 11 χρονών. Ήταν τρομερά τραυματικό γιατί ήμασταν ένα. Με αυτό το παιδί παίζαμε μαζί στο θέατρο, κάναμε μαζί αγγλικά, όλα τα κάναμε μαζί”, τόνισε η Στεφανία Γουλιώτη, που πρωταγωνιστεί στο Maestro και πρόσθεσε:

“Ήταν ο πρώτος μου έρωτας αυτό το αγόρι. Αυτό, έκανε μια ρήξη μέσα μου σε τέτοιο βαθμό που δεν ήθελα να πάω σε μικτό σχολείο. Επειδή έγινε σε πολύ μικρή ηλικία, νομίζω ότι γίνονται μόνο αυτόματες διεργασίες όπως αυτή, του ότι θα πάω σε σχολείο θηλέων ώστε να μην υπάρχουν αγόρια και να μη ξαναβιώσω αυτή την απώλεια.

Μετά, ως ενήλικας τα βρίσκεις μπροστά σου χωρίς να καταλαβαίνεις γιατί έχεις μια αντίδραση σε εκείνο. Συμβαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί… Γίνονται κάποιες συναισθηματικές ρήξεις και μετά λες “γιατί είναι έτσι:” μετά αρχίζεις και τα ερμηνεύεις”.

Δείτε το βίντεο μετά το 7:00

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα