Στεφανία Γουλιώτη: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της “Αλεξάνδρας” του Maestro σε εγκυμονούσα

Η δεύτερη σεζόν της μοναδικής σειράς “Maestro” που καθήλωσε το ελληνικό κοινό είναι γεγονός. Η σειρά του ταλαντούχου Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι επίσης, η πρώτη ελληνική δουλειά που μπήκε στην παγκόσμια πλατφόρμα Netflix.

Τα εκατομμύρια των θεατών που είδαν τον πρώτο κύκλο της σειράς αναμένει με αγωνία την συνέχεια του πρωτότυπου σεναρίου προκειμένου να “ακολουθήσει” τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η Στεφανία Γουλιώτη, υποδύεται την πρώην σύζυγο του «μαέστρου» Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός μοιράστηκε διαδικτυακά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία το μπούστο της είναι καλυμμένο με μία μάσκα που θυμίζει άργιλο. Επίσης η ανάρτηση περιλαμβάνει ένα βίντεο που δείχνει σε γρήγορη κίνηση, να την “μεταμορφώνουν” οι ειδικοί, καθώς λίγο πριν το τέλος της σειράς η Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη) είπε στον Ορέστη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη) ότι είναι έγκυος.

Γράφει στην ανάρτησή της η Στεφανία Γουλιώτη:

«Κι όμως κάπως έτσι ξεκινάμε για τη δεύτερη σεζόν του “Maestro”»

Η ηρωίδα που υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη στη σειρά, προσπαθεί να ισοροπήσει στα νέα δεδομένα της ζωής της καθώς η συμπεριφορά της έδιωξε από κοντά της τον σύζυγό της. Το αν θα καταφέρει να τον ξανακερδίσει με την εγκυμοσύνη θα το μάθουμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς που θα γυριστεί και πάλι στους όμορφους Παξούς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα