Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όταν έχασα τον πατέρα μου ένιωθα τύψεις, γιατί η τελευταία μας συζήτηση ήταν έντονη
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Credit: Stamatina_Tsimtsili/Instagram @stam_tsimtsili ]]>

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στη σημερινή εκπομπή της για τα συναισθήματα που βίωσε μετά την απώλεια του πατέρα της. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Αναστασίας και την αναφορά στον χωρισμό των γονιών της στο «Night Out».

Το κάθε παιδί ζει διαφορετικά. Συνήθως, όταν ζεις κάτι στο σπίτι σου, στη ζωή σου ή σαν παιδί, ή θες να κάνεις κάτι για να αποφύγεις να το ξαναζήσεις ως ενήλικας ή χωρίς να το καταλάβεις, ασυνείδητα, ακολουθείς το ίδιο μοτίβο. Εμένα που ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς από το σπίτι, είχα πάντα όνειρο να κάνω μια οικογένεια και να είναι τα παιδιά με τη μαμά και τον μπαμπά“, τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

Δεν το έκανα συνειδητά, ασυναίσθητα το είχα ανάγκη. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα θυμό του “γιατί να γίνει” και είχα θυμό και με εμένα. Τότε, επειδή ήμουν σε μια ηλικία που δε τα πηγαίναμε και τέλεια εκείνη την περίοδο, είχαμε μια λογομαχία, δεν είχα προλάβει να του πω τα “σ’ αγαπώ”. Ένιωθα τύψεις και ενοχές γιατί ένιωθα ότι έφυγε και η τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει, ήταν πιο έντονη. Αλλά αυτό ήταν κάτι προσωπικό μου“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα