Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα από τον Γιάννη Στάνκογλου και η δημόσια συγγνώμη
Το τηλεφώνημα του Στάνκογλου στην Τσιμτσιλή
Credit: Yiannis Stankoglou/Instagram stam_tsimtsili/Instagram

Μεγάλος ντόρος ξέσπασε από τις πληροφορίες πως ο Γιάννης Στάνκογλου έχει σχέση με γνωστή παρουσιάστρια. Η είδηση για τη νέα σελίδα στη ζωή του ηθοποιού έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 4/12, μέσα από την εκπομπή “Happy Day”.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολήθηκαν με το θέμα με τον ηθοποιό να απαντά μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ… αυτοί είναι» έγραψε χαρακτηριστικά, αναρτώντας φωτογραφία με τα παιδιά του.

Το τηλεφώνημα του Γιάννη Στάνκογλου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της πως δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Γιάννη Στάνκογλου.

«Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου, που ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος στο τηλέφωνο, το εκτιμώ πολύ αυτό. Μου ξεκαθάρισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας και μοναδικός» ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Το όνομά του πρωταγωνίστησε στα ρεπορτάζ. Ειπώθηκε αυτό από την Τίνα αλλά μετά υπήρξε και μια συνέχεια στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Λιάγκας έλεγε ότι ξέρει τη σχέση του. Θα μείνω σε αυτά που μου είπε ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος πολύ ευγενικά μου είπε «Σταματίνα μου εμένα η απόλυτη προτεραιότητά είναι τα παιδιά μου». Αν υπάρχει κάτι στην προσωπική ζωή του, θα αποφασίσει ο ίδιος πότε και πώς θα το πει. Τον ρώτησα μήπως τον είδαν κάπου έξω και μου απάντησε «Και να έχω βγει με μια γυναίκα σε αυτό το διάστημα που είμαι χωρισμένος, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που μπορώ να δηλώσω ότι είναι ο επόμενος έρωτας της ζωής μου» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μου είπε ότι με παρουσιάστρια έχει να βγει καιρό. Εγώ όφειλα να τα πω, γιατί πραγματικά αν δέχτηκα εγώ 100 τηλέφωνα, σκέψου πόσα δέχτηκε ο ίδιος. Να ζητήσω συγγνώμη στον άνθρωπο που τον αναστατώσαμε» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα