Σωτήρης Τσαφούλιας: Όποιος δεν χάρηκε με την είσοδο του Παπακαλιάτη στο Netflix μέσω του “Μaestro” είναι βαθιά κομπλεξικός
Σωτήρης Τσαφούλιας
Credit: Εκπομπή Στούντιο 4/ΕΡΤ

O Σωτήρης Τσαφούλιας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου”. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για το “Έτερος Εγώ”, που έφτασε μια ανάσα από το να μπει στο Netflix, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το “Μaestro”, καθώς και τον Γιάννη Μπέζο.

“Η ιστορία καταγράφει αυτόν που περνάει την πόρτα, ούτε αυτόν που την ανοίγει, ούτε αυτόν που πάει να την περάσει. Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν έχει χαρεί με την είσοδο του Χριστόφορου στο Netflix μέσω του “Μaestro” είναι βαθιά κομπλεξικός. Mόνο χαρά κι υπερηφάνεια, η ελληνική γλώσσα μπήκε σε αυτήν την πλατφόρμα και θα ανοίξει ο δρόμος και για άλλους”, υπογράμμισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στην απολογία του στον Γιάννη Μπέζο:

“Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος; Tι μας νοιάζει ποιος είναι καλός και ποιος είναι μυστήριος; Aπλά ο Γιάννης δεν ξοδεύει την αγάπη του, την εμπιστοσύνη του και την φιλία του σαν κάτι άχρηστο που ως άφθονο πετιέται”.

Σχετικά με τις τοποθετήσεις του για το metoo, o Σωτήρης Τσαφούλιας τόνισε: “Kαι τι άλλαξε με τα σχόλια μου για το #metoo σε επίπεδο νομοθεσίας, σε επίπεδο κόσμου; To ότι πήρα like; Δεν είναι αυτό το ζητούμενο”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα