Σωτήρης Τσαφούλιας: Η δήλωσή του για την πρώην σύζυγό του που πρέπει να μάθουν όλοι οι άντρες

O Σωτήρης Τσαφούλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ““Ποιος είναι πρωινιάτικα” στο Open” και για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με τις απόψεις του. Συγκεκριμένα ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην εξαιρετική σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, υπογραμμίζοντας ότι για εκείνον κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο.

“Δε φαντάζομαι πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι τα πράγματα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να βλέπω ζευγάρια που έχουν τελειώσει τον κοινό τους βίο να μη μιλιούνται ή να μισιούνται. Αν λες ότι μισείς την πρώην σου είναι σαν να λες ότι μισείς το 50% των παιδιών σου. Δεν έχει λογική. Πως θα μισήσω αν δε τα βρήκα σαν άνθρωπος; Θα μισήσω τη μάνα τους; Είναι σημαντικό να δείχνουμε στα παιδιά μας ότι η ευτυχία είναι επιλογή. Είναι μονόδρομος”, τόνισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και πρόσθεσε:

“Ότι πρέπει να διεκδικούν. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ότι δε χρειάζεται να μείνει παντρεμένη σε μια κακοποιητική σχέση για το τι θα πει ο κόσμος. Δεν υπάρχει ο κόσμος, δεν υπάρχει τίποτα. Καλό είναι να μη φτάνεις εκεί αλλά ακόμα και με αυτό, που είναι λίγο τραυματικό για ένα παιδί, του δίνεις ένα παράδειγμα, ότι οι γονείς σου δώσανε το παράδειγμα πως στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα και πρέπει να κυνηγάς την ευτυχία”.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του που κάθε φορά συζητιούνται και γίνονται viral: “Το ότι γίνονται θέμα αυτά που λέω και συζητιούνται τόσο, είναι πρόβλημα γιατί είναι τα αυτονόητα. Δεν ξέρω για πιο λόγο παίρνουν τέτοια έκταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε όποια συζήτηση κι αν σταθείς όλοι ξέρουν να σου πουν τι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρα. Αφού όλοι ξέρουν γιατί ποτέ δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα