Σόφη Ζαννίνου: Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μπικίνι

Η Σόφη Ζαννίνου έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ απαντώντας σε… μακάβριες ερωτήσεις και αποκάλυψε πώς θα ήθελε να είναι η κηδεία της. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη στήλη «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» του Breakfast@star και υπογράμμισε ότι “σκοπεύει να πεθάνει στα 138”.

“Η κηδεία μου θα είναι καταπληκτική. Είμαι 72 ετών και σκοπεύω να πεθάνω στα 138. Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μαγιό, με μπικίνι”, τόνισε η Σόφη Ζαννίνου και πρόσθεσε:

“Αν θέλουν ας έρθουν όλοι με μαγιό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Το κόνσεπτ της κηδείας μου θα είναι παραλία και θέλω να έχει πολύ κόσμο. Να έχουμε πελατάκια. Και θέλω να μου τραγουδούν το “Τράβα μπρος””.

Επίσης η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να μιλήσει κανείς στην κηδεία της. “Θα ήθελα να σηκωθώ εγώ από την κάσα και να τραγουδήσω το “Έχω στενάχωρη καρδιά”. Θα αργήσει η συντέλεια του κόσμου. Φάτε, πιείτε και ό,τι αρπάξει”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, επισήμανε πως στην επόμενη ζωή της θα ήθελε να είναι ψάρι και να εξερευνήσει τον βυθό. “Να μην έχω μνήμη, να μη μιλάω και να είμαι απλά μια χαριτωμένη μαρίδα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα