Σόφη Ζαννίνου: Είμαι 72 ετών και απείραχτη – Οι ρυτίδες μου είναι τα παράσημά μου

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Eλένη”. Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της, ενώ αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και τον πατέρα της.

¨Είμαι 72 ετών απείραχτη”, τόνισε η Σόφη Ζαννίνου και πρόσθεσε: “Έχω καλό DNA. Μία φορά έκανα μπότοξ, όταν έπαιζα στις “Πεθερές” και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη…παραλίγο να κατουρηθώ από το σφίξιμο.  Κάθε ρυτίδα είναι και μια εμπειρία, είναι τα παράσημά μας αυτά”.

Για τον Γιώργο Μαρίνο είπε: “Ο Γιώργος Μαρίνος πριν την παράσταση ήταν κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών». Δηλώνει επίσης πως η «Μέδουσα» και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ.

Αναφέρει πως δεν γνωρίζει τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός και ενίοτε λαμβάνει πληροφορίες θετικές και άλλοτε αρνητικές. «Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του» προσθέτει.

Η ηθοποιός μένει τα τελευταία χρόνια μαζί με την μητέρα και την κόρη της. Δηλώνει πως η συνύπαρξη είναι εξαιρετική και ότι δεν λείπει η αντρική φιγούρα.

«Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα» αναφέρει.

Ερωτώμενη για το εάν φοβόταν εκείνη τον πατέρα της, αποκαλύπτει πως τον έβλεπε και «κατουριόταν» επάνω της. «Έμπαινε μέσα και σταμάταγε μέχρι και το ρολόι του τοίχου» συμπληρώνει.

Η επιβλητική παρουσία του πατέρα της, της στοίχισε και στο κομμάτι των φλερτ καθώς όπως λέει δεν τολμούσε κανείς να την πλησιάσει και όσοι το έκανα ήταν πολύ θαρραλέοι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα