Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της on air

Η Σόφη Ζαννίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι αύριο είναι τα γενέθλιά της και πώς σκοπεύει να τα γιορτάσει μαζί με την κόρη της και το καινούργιο τους σκυλί.

“Αύριο μπαίνω στα 73. Θα τα γιορτάσω με την κόρη μου και το καινούργιο μας σκυλί», τόνισε η Σόφη Ζαννίνου η οποία πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι τα Τρίκαλα για να το αποκτήσει.

Στη συνέχεια η Σοφία Ζαννίνου μίλησε για τον παππού της και τον πατέρα της. “Ο παππούς μου όταν ήρθε με τον διωγμό από την Κων/πολη, ήταν λαθρέμπορος και πουλούσε πετράδια και διάφορα άλλα. Ο πατέρας μου μού είπε ότι είχε κι αλυσίδα εστιατορίων ο παππούς για κάλυψη για τα λαθραία. Έκανε τον εστιάτορα. Είχε ένα μπαστούνι ασημένιο, το οποίο ήταν κούφιο. Ο παππούς μου έλεγε στον πατέρα μου πήγαινε αυτό το μπαστούνι στον Φώτη π.χ., το έπαιρνε κι έκανε το βαποράκι”, είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Το μπαστούνι είχε μέσα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Δράκους. Έγινε ο διωγμός, ήρθαν εδώ. Το μόνο που μπόρεσαν να πάρουν είναι λίρες κι έφτιαξε η γιαγιά μου μία ζώνη με θήκες για τις λίρες. Έμειναν εκεί όλα τα υπάρχοντα. Πείνα, δυστυχία. Ήρθαν εδώ κι έπρεπε να δουλέψει. Επειδή είχε αυτό το ταλέντο… Ο πατέρας μου στην αρχή ήταν αστυνομικός στην δίωξη ναρκωτικών”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα