Σίσσυ Χρηστίδου: “Έτρωγα κι εγώ για πολλά χρόνια κουτόχορτο, είναι πολύ εύκολο να υποκριθείς τον ηθικό”
Σίσσυ Χρηστίδου
Credit: Σίσσυ Χρηστίδη/Instagram

Η Σίσσυ Χριστίδου τοποθετήθηκε στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού, σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα περί δημοσίων σχέσεων στην ελληνική τηλεόραση.

“Όσοι το σχολιάζουν βγάζουν τον εαυτό τους απ’ έξω. Τελικά για ποιες λένε; Ποιες πάνε σε αυτά τα gala; Εγώ δεν το βρίσκω κακό. Εγώ δεν προλαβαίνω, μακάρι να προλάβαινα να πήγαινα. Δηλαδή αν είναι σε απέναντι ζώνες και βγουν φωτογραφία, αυτό είναι προκλητικό; Δεν καταλαβαίνω. Μπορείς να είσαι ευγενής χωρίς να υποκρίνεσαι”, τόνισε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

Δεν ξέρω πως να το πω κομψά τώρα αυτό, ζορίζομαι… Δεν θέλω να πω στον κόσμο ότι τρώει κουτόχορτο, γιατί η Ναταλία είπε ότι δεν τρώει. Θέλω να πω ότι εμένα μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές σε αυτή τη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια να συναντήσω ανθρώπους που τους παρακολουθούσα και τους θαύμαζα πάρα πολύ και έτρωγα όλο το κουτόχορτο του κόσμου… και να σοκαριστώ από το τι άνθρωποι είναι τελικά» ανέφερε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο, γιατί αυτό είναι και προσβλητικό. Αλλά είναι πολύ εύκολο να υποκριθείς και τον καλό και τον ηθικό και τον συνεπή και τον σωστό και το ότι πας με τον σταυρό στο χέρι. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις δημόσιες σχέσεις αυτό, έχει να κάνει και με τους ανθρώπους”.

Κλείνοντας την τοποθέτησή της. η Σίσσυ Χρηστίδου υπογράμμισε: “Αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση δεν θεωρώ ότι πάντα σπάει η αλήθεια το γυαλί. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάρα πολύ αγαπητοί στον κόσμο και είναι πάρα πολύ κακοί άνθρωποι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουν κάνει πολύ κακό σε ανθρώπους, είναι πολύ προσβλητικοί, φέρονται πάρα πολύ άσχημα, υποτιμητικά και που αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα