Ο Θοδωρής Μαραντίνης για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου: “Είναι δείγμα ευφυίας το να ξέρεις πότε κάτι πρέπει να τελειώσει”

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και πώς το διαχειρίστηκε ο ίδιος σε σχέση με την ψυχολογία των παιδιών τους.

“Είμαστε πλέον μια οικογένεια με τους Onirama. 23 χρόνια είναι περισσότερα από τη μισή ζωή μου. Είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Ήμασταν παιδιά και γίναμε άντρες. Υπάρχουν αδερφικές σχέσεις, έχουμε γίνει κουμπάροι, έχουμε περάσει εύκολα και δύσκολα. Πραγματικά είναι ένας ισχυρός δεσμός, πέρα από τον επαγγελματικό και τον φιλικό. Αυτή η μπάντα είναι ένας δεσμός αίματος”, τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να του επισημαίνει “Ξέρεις να κρατάς μια μπάντα αλλά ξέρεις και να παίρνεις και διαζύγια…”.

Είναι δείγμα ευφυίας το να ξέρεις πότε κάτι πρέπει να τελειώσει. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα μπορεί να πρέπει να έχουν σταματήσει και νωρίτερα, θεωρώ ότι κατάλαβα όταν κάτι έπρεπε να τελειώσει όπως ήταν ο γάμος για το καλό είτε το δικό μου είτε της σχέσης είτε των παιδιών. Θεώρησα ότι έπρεπε να σταματήσει και σταμάτησε. Το ίδιο θα συμβεί αν έρθει και αυτή η στιγμή με την μπάντα”, απάντησε ο τραγουδιστής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα