Σάκης Ρουβάς: Ο λόγος που δεν ήθελε να κάνει οικογένεια, η Κάτια Ζυγούλη και η απάντηση για τον Ηλία Ψινάκη
Ο Σάκης Ρουβάς στο The 2night Show
Credit: Sakis Rouvas/Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/5) ο Σάκης Ρουβάς σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο λαμπερός σταρ μίλησε για την παιδική του ηλικία και πόσο πολύ τον επηρέασε ο χωρισμός των γονιών του, την δυνατή σχέση με την Κάτια Ζυγούλη αλλά και για τον Ηλία Ψινάκη.

Αναφερόμενος στον χωρισμό των γονιών του ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε: «Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία».

Για τη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

Σάκης Ρουβάς: H απάντηση για τον Ηλία Ψινάκη

Ο Σάκης Ρουβάς ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το αν υπάρχει στην καριέρα του εποχή πριν και μετά την περίοδο της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

«Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο που περιγράφεις το οποίο το αντιλαμβάνεται ο κόσμος, που έχει παρακολουθήσει αυτή την πορεία. Εγώ βέβαια που ξέρω αναλυτικότερα τη ζωή μου, έχω πολλά τέτοια σημεία τα οποία με έχουν αλλάξει. Επίσης δεν υπάρχει ένα σημείο ακριβώς αλλαγής, υπάρχει μία πορεία και μία διαδικασία» εξήγησε ο τραγουδιστής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα