Ράνια Τζίμα: “Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές – Σε τρεις μήνες έκανα ό,τι εξετάσεις υπάρχουν”
Credit: rania.tzima/Instagram

Η Ράνια Τζίμα ήταν στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας” το Σάββατο. Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για το τσιγάρο και το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει,

“Η αίσθηση που δίνω στους ανθρώπους είναι ότι είμαι πολύ ήρεμη. Αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι έτσι εξωτερικά, μέσα τους βράζουν. Και μαζεύουν πράγματα“, είπε η Ράνια Τζίμα και πρόσθεσε:

“Το τσιγάρο δεν βοηθάει, η νικοτίνη είναι παράγοντας διεγερτικός, όποτε για εμένα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το τσιγάρο. Εκείνη η στιγμή ήταν μία στιγμή άγχους και υπάρχουν δεκάδες τέτοιες στην καθημερινότητα. Έχω καταλάβει ότι πια έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια σε τόσα μεγάλα επίπεδα άγχους που δεν καταλαβαίνουμε πόσο στρεσάρουμε τον εαυτό μας. Αυτό βλάπτει τον οργανισμό μας.

Δύο με τρεις μήνες είχα κάνει ό,τι εξετάσεις υπάρχουν, γιατί οι πρώτες αιματολογικές εξετάσεις μου δεν ήταν καλές. Καταλήξαμε ότι είναι ”burn out” (υπερκόπωση) από την πολλή δουλειά. Εμένα όμως αν με ρωτήσεις δούλεψες πολύ θα σου πω ότι δούλεψα όπως δουλεύω πάντα. Ξύπνησα ένα πρωί κι ήμουν άσπρη, όχι χλωμή άσπρη. Κι έτσι είπα πριν πάω στο γραφείο να πάω να κάνω εξετάσεις να δω τι γίνεται“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα