Ράνια Σχίζα: Η προσωπική ιστορία πίσω από την απόφασή της να γίνει ηθοποιός
Ράνια Σχίζα
Credit: Στούντιο 4/ΕΡΤ

Η Ράνια Σχίζα ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, πίσω από την οποία κρύβεται μια προσωπική ιστορία.

“Υπάρχει μια προσωπική ιστορία, την οποία την έχω καταθέσει δημόσια αρκετές φορές. Θα την πω ξανά πολύ σύντομα, εντάξει. Ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος, νέος ο οποίος και αυτός ήθελε να τελειώσει αυτό που είχε ξεκινήσει για να κάνει αυτό που θέλει. Δεν πρόλαβε γιατί έφυγε από τη ζωή”, είπε η Ράνια Σχίζα και συνέχισε:

“Ο χαμός του με κλόνισε. Εξέθεσα μετά τον εαυτό μου παντού με το ότι «θα δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή». Κλείστηκα λοιπόν για ένα καλοκαίρι, πήρα ότι βιβλίο είχα γιατί δεν είχα ιδέα και δεν ήξερα που να απευθυνθώ.

Κλείστηκα σε μια γκαρσονιερίτσα που έμεναν ο παππούς και η γιαγιά μου, οι οποίοι είχαν φύγει το καλοκαίρι για να πάνε στο χωριό, δεν ήξερα αν είναι μέρα ή νύχτα. Τίποτα, κατέβαζα και τα παντζούρια, καθόμουν, δεν θυμάμαι καν αν έτρωγα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα