Αγνώριστος ο ηθοποιός Can Yaman – Έχει μείνει μισός
Ο τούρκος ηθοποιός Can Yaman
Credit: Can Yaman/Instagram

Ο ηθοποιός Can Yaman έκλεψε τις εντυπώσεις με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Φτερωτός θεός», η οποία προβαλλόταν καθημερινά στην ελληνική τηλεόραση.

Η εμφάνισή του τον έκανε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή με αποτέλεσμα να κερδίσει γρήγορα φήμη και αναγνωρισιμότητα.

Ο ηθοποιός πριν από κάποια χρόνια πήρε την απόφαση να βγει εκτός Τουρκίας. Η χώρα που επέλεξε ήταν η Ιταλία. Εκεί, μέσα από εντατική και σκληρή γυμναστική απέκτησε ένα πολύ μυώδες σώμα.

Oι θαυμαστές ωστόσο έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τις τελευταίες του φωτογραφίες. Ο 34χρονος ηθοποιός είναι σχεδόν αγνώριστος καθώς έχει μείνει μισός. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος στους followers του, έχασε δέκα κιλά μέσα σε διάστημα ενός μήνα για να προετοιμαστεί για τον επόμενο ρόλο που θα υποδυθεί, τον “Sandokan“.

Ο Can Yaman στη λεζάντα της φωτογραφίας, περιγράφει πώς έχασε 10 κιλά μέσα σε 30 μέρες και καθησυχάζει τους fans του πως είναι καλά στην υγεία του καθώς όλα γίνονται με την παρακολούθηση ειδικών.

«Πρώτος στόχος ήταν η επίτευξη του ιδανικού βάρους για τον χαρακτήρα και στη συνέχεια η εστίαση στις ψυχικές πτυχές. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, μέσα σε ένα μήνα έχασα σχεδόν 10 κιλά, κάτω από 94,5 κιλά στα 85 κιλά» αναφέρει ο ίδιος μεταξύ άλλων.

«Ήταν, και είναι, μια ιδιαίτερα έντονη φάση, έχω αφαιρέσει πολλές απολαύσεις από τη ζωή, πρέπει να γυμνάζομαι 2 ή 3 φορές την ημέρα και να κάνω διαλειμματική νηστεία, 16:8, κρατώντας τις θερμίδες πολύ χαμηλές.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως: παρά το γεγονός ότι είμαι εξαντλημένος είμαι απόλυτα υγιής, αναζωογονημένος, αποτοξινωμένος και ελαφρύς, αλλά πάνω από όλα πολύ ικανοποιημένος. Προφανώς όλα συμβαίνουν με τη συνεχή παρακολούθηση σοβαρών και ικανών επαγγελματιών.

Τελικά, αυτό κάνουν οι ηθοποιοί: μεταμορφώνονται με αφοσίωση όταν χρειάζεται και προσαρμόζονται κατά καιρούς στον νέο ρόλο. Εν συντομία, θα συνεχίσω να φουσκώνω μέχρι να φτάσουμε στον τέλειο Sandokan.

Πάντως ομολογώ ότι σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από τον κανόνα και θα τρώω ό,τι θέλω, ελπίζοντας να σταματήσω τον εαυτό μου…

Σας ζητώ να συνεχίσετε να με υποστηρίζετε όπως κάνατε πάντα. Μια αγκαλιά. Τα λέμε σύντομα» έγραψε ο ηθοποιός.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα