Πριγκίπισσα Leonor: Η διάδοχος του ισπανικού θρόνου δίνει το χέρι της στην αδελφή της Sofia και οι θαυμαστές τους παραληρούν
@CoutureRoyals/twitter

Τον ισχυρό δεσμό και την αγάπη που έχουν μεταξύ τους οι δύο αδελφές, κόρες του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε και της Λετίθια εξυμνούν οι χρήστες του Διαδικτύου.

Η πριγκίπισσα Leonor και η πριγκίπισσα Sofia αποτελούν πρότυπο αδελφικής αγάπης και αλληλεγγύης. Οι δύο πριγκίπισσες δείχνουν τη στήριξη της μίας προς την άλλη χωρίς ίχνος εγωισμού ή ανταγωνισμού.

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, το Σαββατοκύριακο, έδωσε το “παρών” στην τελετή απονομής των βραβείων της Πριγκίπισσας των Αστουριών στο Οβιέδο, πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου. Αυτό που εντυπωσίασε ήταν η υποστηρικτικότητα που επιδεικνύουν οι δύο αδελφές.

Ιδίως το πλάνο από τη στιγμή που η πριγκίπισσα Leonor, η οποία είναι η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας, δίνει το χέρι της στη δευτερότοκη Sofia και περπατούν χέρι χέρι, γίνεται viral και εντυπωσιάζει. Να σημειωθεί ότι η Leonor είναι η κάτοχος του τίτλου, πριγκίπισσα των Αστουριών και από αυτόν παίρνουν το όνομά τους και τα βραβεία που απονέμονται ετησίως στους τιμηθέντες.

Οι χρήστες των social media ξετρελάθηκαν με τα πλάνα και έσπευσαν να εγκωμιάσουν τις δύο αδελφές, που είναι το μέλλον της ισπανικής μοναρχίας και το νέο πρόσωπο που τόσο είναι απαραίτητο στον θεσμό. Φυσικά σχολιάστηκε και ο δεσμός των δύο αδελφών.

Η πριγκίπισσα Leonor μόλις σήμερα συμπλήρωσε τα 17 χρόνια της. Ως διάδοχος του θρόνου είναι εκείνη με τις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακολουθεί συχνότερα τον πατέρα της, βασιλιά Φελίπε ή και τους δύο γονείς της σε πριγκιπικές υποχρεώσεις.

Σπουδάζει στο κολέγιο UWC Atlantic College της Ουαλίας, από τον Σεπτέμβριο του 2021 ενώ επέστρεψε στην Ισπανία για το διάλειμμα του εξαμήνου. Του χρόνου ολοκληρώνει τη διετή φοίτησή της στο Κολέγιο και αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία όπου θα εκπαιδευθεί και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Η 17χρονη πριγκίπισσα θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και θα εκπαιδευθεί σε στρατό, ναυτικό και την πολεμική αεροπορία προτού συνεχίσει τις πανεπιστημιακές σπουδές της. Σύμφωνα με την El Pais, η στρατιωιτκή εκπαίδευση της Leonor θα ολοκληρωθεί στο εκπαιδευτικό πλοίο Juan Sebastián de Elcano, το οποίο χρησιμοποιείται από το ισπανικό Ναυτικό.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η νεαρή πριγκίπισσα θα σπουδάσει Νομική μόλις ολοκληρώσει τη στρατιωτική της εκπαίδευση όπως ακριβώς έκανε και ο πατέρας της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα