Βασίλισσα Λετίθια: Η εμφάνιση με στρωτά παπούτσια που “πρόδωσε” το πρόβλημα υγείας της
reinaletiziadeespana/instagram

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας πάντα κομψή, με εντυπωσιακά σύνολα και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Ωστόσο, για την επίσκεψή της στη Γερμανία επέλεξε στρωτά παπούτσια, προκαλώντας εντύπωση καθώς είναι μια επιλογή στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει. Η βασίλισσα Λετίθια κατάφερε και πάλι να εντυπωσιάσει με την κομψή εμφάνισή της, ενώ έγινε γνωστή και η πάθησή της που την ανάγκασε να αποχωριστεί τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα, σύμφωνα με την Elmundo.es.

Όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας εμφανίστηκε με στρωτά παπούτσια έπειτα από συστάσεις των γιατρών της καθώς πάσχει από μεταταρσαλγία και στα δύο πόδια, αλλά και από νεύρωμα Morton στο αριστερό. Πρόκειται για μια πάθηση κατά την οποία σχηματίζεται ένας καλοήθης όγκος, δηλαδή ένα νεύρωμα, στη μετάπτωση ενός πελματικού νεύρου σε δακτυλικό.

Το νεύρωμα Morton αποτελεί το συχνότερο σύνδρομο παγίδευσης νεύρου στα κάτω άκρα και κάνει το περπάτημα μια επώδυνη περιπέτεια. Λέγεται ότι η πάθηση της βασίλισσας οφείλεται στο γεγονός ότι φορά διαρκώς στενά και ψηλοτάκουνα παπούτσια, με αποτέλεσμα στο Βερολίνο να ακολουθήσει τις συμβουλές των ειδικών και να εμφανιστεί με στρωτά παπούτσια.

Credit: Elmundo.es/GTRES

Τον περασμένο Ιούλιο ένας ειδικός εντόπισε το νεύρωμα, το οποίο είναι μια πάχυνση μεταξύ των νεύρων του ποδιού, και η βασίλισσα Λετίθια φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να εφαρμόσει τις συμβουλές των ειδικών. Αρχικά εμφανίστηκε με κοστούμι Hugo Boss, το οποίο συνδύασε με μαύρα παπούτσια με κορδόνια με σόλα από καουτσούκ, που θεωρείται ένα τέλειο παπούτσι για να αποφύγει τον πόνο τον οποίο βιώνει κάποιος που έχει νεύρωμα. Το βράδυ, στη δεξίωση για την εκπροσώπηση της ισπανικής κοινότητας που κατοικεί στη Γερμανία, η βασίλισσα επέλεξε ένα κοστούμι με φούξια μπλούζα και παντελόνι που συνδύασε με μαύρα παπούτσια, με τακούνι περίπου πέντε εκατοστών που ευνοούν την ξεκούραση των παιδιών τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα