Πριγκίπισσα Diana: “Πίστευε ότι ο Harry θα ήταν σύντροφος του William, όχι εκτελεστής”
Photo by Julian Parker/UK Press via Getty Images

Ο βιογράφος της πριγκίπισσας Diana υποστήριξε ότι η αείμνηστη πριγκίπισσα προσδοκούσε ο μικρότερος γιος της, πρίγκιπας Harry να λειτουργήσει ως σύντροφος για τον πρίγκιπα William, και όχι ως “εκτελεστής” τους.

Ο Andrew Morton, ο οποίος έχει γράψει τη “μη εξουσιοδοτημένη, εξουσιοδοτημένη βιογραφία” της Diana, πέντε χρόνια πριν από τον θάνατό της, έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο ενώ ο Harry προετοιμάζεται για την κυκλοφορία των αναμενόμενων απομνημονευμάτων του, “Spare”.

Η Diana πάντα προσδοκούσε ο Harry να είναι ο σύντροφος του William, όχι ένας εκτελεστής, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα γίνει δεκτό το βιβλίο μέσα στη βασιλική οικογένεια” σημείωσε ο Morton μιλώντας στο περιοδικό Time.

Ο συγγραφέας υποστήριξε ότι ο Δούκας του Σάσεξ έχει “κάθε δικαίωμα” να μιλήσει για τη ζωή του. Ο Morton επίσης υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας δεν είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έγραψε ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο και πως η μοναρχία σίγουρα θα επιβιώσει από την ιστορία αυτή.

Το Spare πρόκειται να κυκλοφορήσει από το Penguin Random House στις 10 Ιανουαρίου, οπότε θα έχουν συμπληρωθεί περισσότεροι από τέσσερις μήνες από τον θάνατο της βασίλισσας στις 8 Σεπτεμβρίου.

twitter/theroyalfamily

Ο Δούκας λέγεται ότι επέλεξε ο ίδιος τον αμφιλεγόμενο τίτλο της αυτοβιογραφίας και λέγεται ότι δεν έχει κάνει αλλαγές στο χειρόγραφο μετά τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα