Πρίγκιπας William: Το The Crown αγνόησε τις εκκλήσεις του για τη μητέρα του Diana
Credit: The Prince and Princess of Wales/Instagram

To Netflix αγνόησε τις εκκλήσεις του πρίγκιπα William να μην εκμεταλλευτεί την εκρηκτική συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana στο Panorama με τον Martin Bashir στη διάρκεια της πέμπτης σεζόν του The Crown.

Μάλιστα, αναμένεται να δούμε τη συνέντευξη αυτή σε δύο επεισόδια και μάλιστα θα απεικονίσουν και τον νεαρό πρίγκιπα William ως μαθητή να παρακολουθεί τη συνέντευξη της μαμάς του.

Η πέμπτη σεζόν της σειράς, που αναμένεται να προβληθεί στις 9 Νοεμβρίου, πρόκειται να δείξει την ωριαία συνέντευξη του 1995 με τον δημοσιογράφο του BBC σε δύο επεισόδια και θα περιλαμβάνει τα πιο εμπρηστικά μέρη της. Αρχικά θεωρήθηκε ότι οι παραγωγοί θα έδειχναν μόνο δευτερόλεπτα της συνέντευξης, αλλά αντίθετα, τελικά, περιλαμβάνουν στη σειρά ένα τμήμα τεσσάρων λεπτών και 23 δευτερολέπτων.

Ο William αναπαριστάται ως μαθητής στο Eton να παρακολουθεί τη συνέντευξη της μητέρας του, ενώ ο Κάρολος θα ουρλιάζει και θα κλαίει αμφιβάλλοντας για την ικανότητά του να είναι βασιλιάς, αναφέρει η Sun. Η συνέντευξη θα περιλαμβάνει επίσης τη συγκλονιστική παρατήρηση της Diana ότι “ήμασταν τρεις στον γάμο” – μια αναφορά στον Κάρολο και την Camilla. Θα τη δούμε να λέει ότι ήθελε να γίνει “βασίλισσα στις καρδιές των ανθρώπων”, αλλά δεν πιστεύει ότι θα γίνει ποτέ βασίλισσα.

Η απόφαση να αναπαραχθεί η συνέντευξη φέρνει σε κόντρα το Netflix με τον William, που είχε ζητήσει οι σκηνές αυτές να μην προβληθούν ποτέ ξανά. Παράλληλα, έρχεται ενώ ο πρίγκιπας Harry, που υποστήριξε ότι η συνέντευξη στοίχισε τη ζωή της μητέρας του, έχει υπογράψει συμφωνία αξίας 112 εκατ. λιρών με την παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα. Το χαρακτήρισε ανήθικο και υποστήριξε ότι η συνέντευξη πυροδότησε τα γεγονότα που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής της μητέρας του δύο χρόνια μετά.

Στο μεταξύ ο William είπε ότι η εξαπάτηση από τον Bashir για να πάρει τη συνέντευξη του 1995 από τη μητέρα του, επιτάχυνε το διαζύγιο των γονιών του και πλήγωσε αμέτρητους άλλους. Ζήτησε α μην προβληθεί ποτέ ξανά. Λέγεται πως το Netflix έχει προσθέσει υπερβολές και επινόησε τμήματα της συνέντευξης, σύμφωνα με τη Sun.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα