Πρίγκιπας William: Το χειρότερο δώρο που έχει κάνει στην Kate – Δεν τον αφήνει να το ξεχάσει
William-Kate
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρίγκιπας William, που γιόρτασε τα 42α του γενέθλια την Παρασκευή, έχει δεχθεί αλλά και έχει χαρίσει αρκετά δώρα στη διάρκεια των χρόνων, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο πρίγκιπας William αστειεύτηκε για το χειρότερο δώρο που έχει κάνει ποτέ και που η Kate δεν θα τον αφήσει να ξεχάσει. Ήταν ένα ιδιαίτερα χιουμοριστικό και αξιαγάπητο δώρο που αναδείκνυε την παιχνιδιάρικη πλευρά του: ένα ζευγάρι κιάλια.

Σύμφωνα με τον William, το βρήκε ως μια “πραγματικά ρομαντική” χειρονομία, αν και η Kate αρχικά προβληματίστηκε από το αντισυμβατικό δώρο.

Το 2020, ο διάδοχος του θρόνου εμφανίστηκε στο “That Peter Crouch Podcast” του BBC, όπου μίλησε για τις πρώτες μέρες της σχέσης του με την Kate.

Οι οικοδεσπότες του podcast, Peter Crouch, Chris Stark και Tom Fordyce, συζητούσαν για τα χειρότερα δώρα που είχαν κάνει ποτέ στους συντρόφους τους, με τον Crouch να εξομολογείται ότι αγόρασε στη σύζυγό του Abbey Clancy ένα αδιάβροχο, ενώ ένας άλλος είπε ότι κάποτε χάρισε σε κάποια ένα δέντρο.

Όταν ο William ρωτήθηκε: “Μπορείς να νικήσεις χειρότερο δώρο από αυτό;” απάντησε: “Μάλλον μπορώ. Κάποτε πήρα στη γυναίκα μου ένα ζευγάρι κιάλια. Δεν με άφησε ποτέ να το ξεχάσω αυτό. Αυτό ήταν νωρίς στη σχέση μας, αυτό ήταν. Νομίζω ότι αυτό σφράγισε τη συμφωνία. Με ερωτεύτηκε σε εκείνο το σημείο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα