Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μοιράστηκε μαζί μου ο Γιώργος Ηλιάδης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Credit: Alexandros Bourdoumis/Instagram

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, τους ρόλους του και την απώλεια του Γιώργου Ηλιάδη.

«Το ότι έπαιξα πιτσιρικάς 22 χρονών με τον Βέγγο στην Επίδαυρο ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είναι ακόμα στη σφαίρα της φαντασίας. Ότι συνεργάστηκα με τον Κακογιάννη στο θέατρο. Το ότι έπαιξα στην ταινία του Κώστα Γαβρά και έκανα τον Αλέξη Τσίπρα ήταν για εμένα μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η συνεργασία κι οι άνθρωποι που έχω συναντήσει έγραψαν μέσα μου στο κομμάτι της δουλειάς και στη ζωή μου» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Και συνέχισε: «Ο Γιώργος Ηλιάδης, που άκουσα πως “έφυγε” σήμερα, ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικός. Έμαθα πολλά δίπλα του, τότε που κάναμε τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης και υποδύθηκα τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που με βοήθησε πάρα πολύ, σπουδαία πράγματα όχι μόνο για το κομμάτι της σχέσης τους, αλλά αυτά που έμαθα και όσα μοιράστηκε μαζί μου. Αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα