Πρίγκιπας William: Ο… καρδιοκατακτητής επέστρεψε – Εδραιώνει την ιδιότητά του ως αναγεννημένο σύμβολο του σεξ
Photo by Andrew Matthews-WPA Pool/Getty Images

Ο πρίγκιπας William ήταν ίσως περισσότερο γνωστός ως καρδιοκατακτητής στα εφηβικά του χρόνια, καθώς έχοντας κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της μητέρας του, έκανε τις έφηβες σε όλο τον κόσμο να λιώνουν σε κάθε δημόσια εμφάνισή του

Αλλά αφού παντρεύτηκε την Kate Middleton, έχασε τα μαλλιά του και επέλεγε γεροντίστικα ρούχα για τις πριγκιπικές υποχρεώσεις του, ο William δεν ήταν πλέον τόσο ποθητός ή περιζήτητος. Ωστόσο, τελευταία έχει γίνει κάτι σαν… αναγέννηση και ο 41χρονος πρίγκιπας φαίνεται πως κερδίζει και πάλι τον θαυμασμό των γυναικών, ιδίως στις ΗΠΑ όπου οι θαυμάστριές του πληθαίνουν.

Οι γυναίκες έδειξαν να ξετρελαίνονται με τον William και την εμφάνισή του κατά την επίσκεψή του στον East River στη Νέα Υόρκη. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επέλεξε ένα casual look με το πουκάμισό του ελαφρώς κουμπωμένο και σηκωμένα μανίκια.

Οι θαυμαστές στο Twitter και το Instagram εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συγκεκριμένη εμφάνιση που αναδείκνυε τον γυμνασμένο σωματότυπο του 41χρονου πρίγκιπα, ο οποίος φαίνεται πως ανακτά το χαμένο έδαφος και εδραιώνει την ιδιότητά του ως σύμβολο του σεξ, μία ιδιότητα που άρχισε να επανακτά τα τελευταία χρόνια.

Το 2021, οι βασιλικοί θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι από τα “όπλα” του πρίγκιπα, καθώς ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή που έκανε το πρώτο του εμβόλιο Covid-19.

Καθώς ο William σήκωσε τα μανίκια του για να κάνει το εμβόλιο, πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν τους γυμνασμένους μύες του πρίγκιπα της Ουαλίας. Ένας έγραψε στο twitter: “Δείτε αυτά τα όπλα!”

Ένας άλλος παρατήρησε: “Ο δούκας γυμνάζεται! Ωραία!”, ενώ ένας σχολίασε: “Χα χα, σκεφτόμουν ότι φαίνεται αρκετά γυμνασμένος.”

Και νωρίτερα φέτος, πολλοί δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν πόσο όμορφος έδειχνε ο πρίγκιπας ενώ έπαιζε πόλο στο Ουίνδσορ.

Η Kate Middleton χειροκροτούσε τον σύζυγό της δείχνοντας τη στήριξή της, ενώ η απόδοση του 41χρονου πρίγκιπα ενθουσίασε και τους θαυμαστές του, οι οποίοι εξομολογήθηκαν ότι αναστατώθηκαν από τα στιγμιότυπα της εκδήλωσης.

Ένας έγραψε: “Το μέλλον της μοναρχίας φαίνεται καυτό, εννοώ λαμπρό!“.

Ένας άλλος σχολίασε: “Είναι σούπερ καυτός, ουάου! Αυτά τα χέρια, τα πόδια, η κοιλιά... Και αναρωτιόμαστε γιατί η Catherine έχει πάντα αυτό το τεράστιο χαμόγελο. Βασιλιάς της ενέργειας.

Ένας τρίτος πρόσθεσε: “Ο πρίγκιπας William ήταν πάντα σούπερ γυμνασμένος και έχει αυτόν τον σωματότυπο, ψάξτε για τις πρώτες φωτογραφίες από το πόλο και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Άλλος έγραψε: “Ο μελλοντικός βασιλιάς είναι FIT. Ουάου. Αυτό το σώμα είναι πραγματικά το κάτι άλλο” ενώ ένας πέμπτος σχολίασε: “Πρίγκιπας William…HOT!”

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Ο πρίγκιπας William (γνωστός και ως Royal Hotness) δείχνει σε φόρμα κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού του αγώνα πόλο σήμερα”

Τον περασμένο μήνα, οι πολίτες των ΗΠΑ αποκάλυψαν την αγάπη τους για τον πρίγκιπα σε μια εθνική δημοσκόπηση, η οποία τον ανέδειξε ως το αγαπημένο τους δημόσιο πρόσωπο.

Στο Governor’s Island ο William συνάντησε μαθητές που μελετούν θαλάσσια βιολογία και συνομίλησε με υπαλλήλους του Billion Oyster Project. Είδε τον τεράστιο σωρό από όστρακα στρειδιών που δωρίζονται από 75 εστιατόρια της Νέας Υόρκης αντί να στέλνονται σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Και στη συνέχεια – παρά τον γκρίζο ουρανό και τη βροχή – μπήκε στο East River από μια μικρή παραλία και έβαλε μερικά στρείδια στο νερό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα