Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη το φύλο του μωρού που περιμένει
Γιούλικα Σκαφιδά
Credit: youlika.skafida/Instagram

Η Γιούλικα Σκαφιδά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” το μεσημέρι της Τρίτης. Η ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της, ενώ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει.

“Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα social media για τις κοινωνικές δράσεις που κάνω και για τη δουλειά μου. Αλλά αυτό ήταν ένα γεγονός που, από τη μία θα άρχιζε να φαίνεται κάποια στιγμή, είμαι πια στον 7ο μήνα, και ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Το είχα πει στους γονείς μου, στις αδερφές μου και στις ανιψιές μου. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει και σκέφτηκα ότι ένας τρόπος για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ, είναι να το επικοινωνήσω”¨, τόνισε η Γιούλικα Σκαφιδά και πρόσθεσε:

“Οπότε σκέφτηκα “ας το πούμε” και να ακούω “η ώρα η καλή, με έναν πόνο κλπ.”, οπότε να αρχίσω κι εγώ να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ λίγο γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Έχω λίγο πελαγώσει, είμαι και λίγο αναβλητική. Ακούω ότι αυτό το “πρότζεκτ” είναι δύσκολο και θέλει οργάνωση και ετοιμασία”.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε στη συνέχεια το φύλο του μωρού που περιμένει: «Η απόφαση να γίνω μητέρα προέκυψε πάρα πολύ συνειδητά. Έχω τέσσερις ανιψιές από τις δύο αδερφές μου, είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια. Τώρα όμως έρχεται ένα αγόρι”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα