Πρίγκιπας Louis: Το γλυκό δώρο στον παππού του βασιλιά Κάρολο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

O πρίγκιπας Louis έκανε ένα δώρο στον παππού του βασιλιά Κάρολο θέλοντας να του δώσει χαρά και να τον αναζωογονήσει. Και μάλλον τα κατάφερε.

Βασιλικός εμπειρογνώμοντας τόνισε ότι το γλυκό δώρο του εξάχρονου πρίγκιπα έδωσε παλμό στον βασιλιά.

Ο Κάρολος επέστρεψε στα βασιλικά καθήκοντά του την Τρίτη όταν επισκέφθηκε ένα κέντρο θεραπείας του καρκίνου στο Λονδίνο, τη στιγμή που και ο ίδιος δίνει τη δική του μάχη.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, τα βλέμματα τράβηξε η γραβάτα του βασιλιά με τον Κάρολο να ενημερώνει ότι η ροζ γραβάτα με τα δεινοσαυράκια ήταν δώρο από ένα από τα εγγόνια του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το γλυκό δώρο ήταν από τον πρίγκιπα Louis, ο οποίος λέγεται ότι λατρεύει τους δεινόσαυρους.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Robert Hardman δήλωσε στη MailOnline: “Η γραβάτα του τα έλεγε όλα. Είναι η αγαπημένη του από τότε που έγινε βασιλιάς, εμφανιζόταν σε υποχρεώσεις, σε δεξιώσεις του παλατιού, ακόμη και σε λειτουργία στην εκκλησία φορώντας αυτήν τη γραβάτα. Είναι μία πονηρή αναφορά στο επίσημο έμβλημά του, του βασιλιά Κάρολου Γ’ (Charles III Rex). Το προσωπικό γνωρίζει ότι όταν ο C-Rex φοράει τη γραβάτα του T-Rex, πιθανόν να έχει πολλή ενέργεια και χαρά”.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla πέρασαν μια ώρα στο αντικαρκινικό κέντρο Macmillan του University College Hospital, όπου συναντήθηκαν και μίλησαν με ασθενείς, οικογένειες και προσωπικό. Η επίσκεψη έγινε με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τις επιπτώσεις του καρκίνου σε άλλους ανθρώπους και την ανάδειξη της σημασίας της έγκαιρης διάγνωσης.

Ο βασιλιάς, ο οποίος είναι ο νέος προστάτης του Cancer Research UK, παραδέχτηκε στους ασθενείς ότι η διάγνωσή του ήρθε ως “σοκ” και χρειάστηκε θεραπεία το απόγευμα που ακολούθησε την επίσκεψη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα