Πρίγκιπας Harry ο… σουπερήρωας: Ντύνεται Spider-Man και στέλνει μήνυμα
Πλάνο από το βίντεο

Ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να γίνει σουπερήρωας στέλνοντας ένα βιντεομήνυμα στη φιλανθρωπική οργάνωση Scotty’s Little Soldiers.

Ο Δούκας του Σάσεξ ντύθηκε σαν Spider-Man για το βίντεο που μοιράστηκε με την οργάνωση, η οποία βοηθά παιδιά και νέους, που έχασαν έναν γονιό στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις, στη διάρκεια της ετήσιας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της Scotty’s Little Soldiers, που είχε θέμα Ήρωες και Κακοί.

“Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που μας λείπουν πραγματικά πολύ οι αγαπημένοι μας. Και είναι εντάξει. Αλλά, ταυτόχρονα μπορεί να νιώθουμε ενοχές που διασκεδάζουμε χωρίς τους γονείς μας. Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε, εντάξει; Μην νιώθετε ένοχοι. Επιτρέπεται να περάσετε καλύτερα από ποτέ, ειδικά με την κοινότητα της Scotty’s Little Soldiers. Γι’ αυτό βγείτε έξω εκεί, περάστε καταπληκτικά και καλά Χριστούγεννα” είπε ο Harry στο βίντεο.

Στο πάρτι, είπαν στα παιδιά ότι κακοί προσπαθούσαν να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα και τους ανατέθηκε να νικήσουν” ως μέρος της εκδήλωσης. “Χρησιμοποιήστε την ομαδική δουλειά, το μυαλό σας και τη δύναμή σας και κάντε ακριβώς αυτό” έδωσε οδηγίες στα παιδιά ο Harry. “Βρείτε τους και μην τους αφήσετε να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα