Πρίγκιπας Harry: Κοροϊδεύει τη μοναρχία με τη βοήθεια του Tom Hanks
Credit: Πλάνο από το βίντεο του The Late Show/Instagram

Ο πρίγκιπας Harry ξεκίνησε την πιο πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση με ένα σκετς στο οποίο γελοιοποιεί τη βασιλική παράδοση και κοροϊδεύει τη μοναρχία.

Ο 38χρονος Δούκας του Σάσεξ πρωταγωνίστησε σε ένα σκετς στο The Tonight Show με τον Stephen Colbert μαζί με τον Tom Hanks θέλοντας να ειρωνευτούν τις βασιλικές παραδόσεις. Μπαίνοντας στα στούντιο του CBS, δύο κήρυκες ανήγγειλαν την άφιξή του με τις τρομπέτες τους.

Credit: @colbertlateshow/Twitter

Ο πρίγκιπας Harry απολαμβάνει τις τιμές καθώς περπατά στο κόκκινο χαλί και σε μια επίδειξη ψεύτικης ταπεινοφροσύνης λέει στον παρουσιαστή: “Ουάου, σταματήστε, σταματήστε. Stephen, δεν χρειαζόταν, αλλά ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ!” με τον Colbert να απαντά: “Μα τι λες; Αυτό δεν είναι για εσένα! Φύγε από τη μέση, έρχεται!” Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Tom Hanks που ήταν επίσης καλεσμένος στο show την ίδια μέρα με τον Harry. “Γύρισα! Πού είναι οι φανφάρες μου;” ενώ ο Δούκας του Σάσεξ πετά ροδοπέταλα στον ηθοποιό.

Οι κήρυκες φορούσαν στολές παρόμοιες με αυτές των μουσικών του Ιππικού του βασιλικού οίκου, που σαλπίζουν την τρομπέτα σε επίσημες κρατικές εκδηλώσεις, όπως ο γάμος του ίδιου του Harry και η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Στο μεταξύ, στα trailer της εκπομπής φαίνεται ο Colbert να κοροϊδεύει τη βασιλική οικογένεια, να συγκρίνει τον Δούκα με τον Harry Potter και να αστειεύεται ότι το εκρηκτικό νέο βιβλίο του είναι διαθέσιμο ως αναμνηστικό πιάτο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα