Κωστής Μαραβέγιας: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Τόνια Σωτηροπούλου

Ο Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, την αγάπη του για τη μουσική και για το πώς ξεπέρασε τη φοβία που είχε με τα αεροπλάνα.

“Είναι ωραίο μέσα στο σκοτάδι και στους ζοφερούς καιρούς, να υπάρχει μία αναλαμπή. Η μουσική το κάνει αυτό. Εννοείται πως ‘μαυρίζω’. Όχι μόνο μια κακή διάθεση, ακόμα και μια φοβία ή μία ανασφάλεια. Δεν έμπαινα 6 χρόνια στα αεροπλάνα, το απέφευγα. Το ξεπέρασα όλο αυτό με μουσική. Έφτιαχνα ωραίες playlists να ακούω στο αεροπλάνο και δεν σκεφτόμουν τίποτα”, τόνισε ο Κωστής Μαραβέγιας και πρόσθεσε:

“Με την Τόνια γνωριστήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας που έπαιζε εκείνη. Είχα πάει στο Παλλάς, την ήξερα σαν ηθοποιό και εκεί τη γνώρισα από κοντά. Μετά μεσολάβησε ένα διάστημα όπου κάπως μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί ήταν σε ένα αεροπλάνο και έπαιζε ένα τραγούδι μου και με ρώτησε «είναι δικό σου το κινητό;». Της λέω: είσαι τρελή, παιδί μου, θα βάλω ήχο κλήσης το τραγούδι μου; Τι είμαι;

Η Τόνια μου δίνει την ελευθερία να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Εγώ αισθάνομαι την απόλυτη ελευθερία να είμαι δημιουργικός, να παίρνω τον χρόνο μου για να κάνω αυτό που θέλω. Μπορεί να λείπω μία μέρα ολόκληρη από το σπίτι. Αυτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Δεν μου λείπει τίποτα από τη ζωή μου πριν την Τόνια, είμαι σε μία περίοδο πολύ καλύτερη απ’ ό,τι παλιά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα