Πρίγκιπας Harry: “Κεραυνοί” στο βιβλίο του κατά προσώπων και του συστήματος που τον έκαναν να νιώθει παγιδευμένος – Τι λέει για την Ελισάβετ
instagram/royal_f.a.m.i.l.y

Ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων σχολίασε το επερχόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Harry σημειώνοντας πως με αυτό θα επιτεθεί στους ανθρώπους και το σύστημα στο οποίο αισθανόταν παγιδευμένος, αλλά θα φανεί πολύ στοργικός με την αείμνηστη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond, είπε στο βρετανικό περιοδικό ΟΚ! ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τη βασιλική οικογένεια να διαβάσει το βιβλίο υπό τον τίτλο Spare, που η κυκλοφορία του αναμένεται στις 10 Ιανουαρίου, αφού καθυστέρησε λόγω του θανάτου της βασίλισσας.

Οι εκδότες Penguin Random House λένε πως το βιβλίο του Δούκα του Σάσεξ είναι γραμμένο με “ωμή, ακλόνητη ειλικρίνεια” και αναμένεται να περιέχει νέο εκρηκτικό περιεχόμενο σχετικά με την παιδική ηλικία του Harry και τη ρήξη του με τη βασιλική οικογένεια μετά τη γνωριμία του με τη σύζυγό του Meghan Markle.

Σχολιάζοντας τα απομνημονεύματα, η Jennie είπε: “Φοβάμαι ότι οι άνθρωποι θα ποδοπατηθούν από αυτό το βιβλίο. Το “ωμό” και το “ακλόνητο” δεν είναι λέξεις που θα χαρεί να ακούσει το Παλάτι”.

sussexroyal/instagram

Ωστόσο, η ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων τόνισε ότι “όποιου είδους χολή κι αν υπάρχει, θα στοχεύει στο σύστημα – το σύστημα στο οποίο ο Harry νιώθει ότι ήταν τόσο παγιδευμένος και στο οποίο πιστεύει ότι εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος και ο αδελφός του, πρίγκιπας William. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ στοργικός με τη γιαγιά του. Αγαπούσε πολύ τον Harry”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα