Γέννησε η Ζωή Παπαδοπούλου – Η τραγουδίστρια έγινε μητέρα μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζωή Παπαδοπούλου, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό από το “Πρωινό Μας” με τη Φαίη Σκορδά να εύχεται στην τραγουδίστρια για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Σύμφωνα με την εκπομπή η Ζωή Παπαδοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 10:20, καρπού του έρωτά της με τον σύντροφό της Θοδωρή.

Τι είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να καταφέρει να μείνει έγκυος, αλλά και για τις δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης που είχε στο παρελθόν.

“Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πάντοτε πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Κάποια στιγμή είπα αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Υπάρχουν και κάποιες ανώτερες δυνάμεις που ελέγχουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Είπα να αφήσω το σώμα μου να ηρεμήσει, να αφεθώ στην τύχη που βρήκα έναν άνθρωπο στη ζωή μου που είναι συνοδοιπόρος και να εστιάσω στην σχέση μας“, είχε πει η Ζωή Παπαδοπούλου και είχε προσθέσει:

“Λαμβάνω πολλά μηνύματα από γυναίκες. Πολλά νέα ζευγάρια θέλουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Εγώ αυτό που τους λέω είναι: Δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Εγώ είμαι πάνω από 40 χρόνων., και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Και φυσιολογικά”.

Η Ζωή Παπαδοπούλου είχε στείλει και ένα μήνυμα στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες για να γίνουν μητέρες: “Να έχουμε πίστη στο μέσα μας και στο καλό. Να μην χάνουμε την ελπίδα μας. Με τον σύζυγό μου κάναμε μια κουβέντα και είπαμε ότι αν δεν έρθει το παιδί για κάποιο λόγο δεν έρχεται και σκεφτήκαμε ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε συναντηθεί εμείς οι δύο. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα