Πρίγκιπας Harry: Η μυστική επίσκεψή του στον τάφο της βασίλισσας Ελισάβετ
To εξώφύλλο του βιβλίου του πρίγκιπα Ηarry με τίτλο Ρεζέρβα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο

Ο πρίγκιπας Harry πραγματοποίησε μια συγκλονιστική και μυστική επίσκεψη στην εκκλησία του Ουίνδσορ, όπου κηδεύτηκε η βασίλισσα Ελισάβετ θέλοντας να τιμήσει την πρώτη επέτειο από τον θάνατό της, όπως αποκαλύπτει το MailOnline.

Ο δούκας του Σάσεξ, ο οποίος έκανε ένα σόλο ταξίδι-αστραπή στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς να δει κανένα από τα στενά μέλη της οικογένειάς του, εθεάθη να φεύγει από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου το μεσημέρι μετά την παρουσία του στα WellChild Awards το περασμένο βράδυ.

Ο Harry φωτογραφήθηκε από έναν τουρίστα λίγο πριν ο αδερφός του William και η νύφη του Kate φτάσουν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Davids της Ουαλίας – 230 μίλια από το Ουίνδσορ. Περίπου μια ώρα νωρίτερα, ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, παρακολούθησε μια τελετή μνήμης για να κάνει ιδιωτικές προσευχές στην ενοριακή εκκλησία του Μπαλμόραλ με τη σύζυγό του βασίλισσα Camilla.

O Harry φαινόταν σοβαρός καθώς έφευγε από μια πλαϊνή είσοδο της εκκλησίας όπου παντρεύτηκε τη Meghan το 2018. Δεν είναι γνωστό αν βρέθηκε στον τάφο της Αυτής Μεγαλειότητας στο Μνημείο του Βασιλιά Γεωργίου VI, το οποίο βρίσκεται μέσα στους τοίχους της εκκλησίας. Πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας επισκέφθηκαν σήμερα το παρεκκλήσι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα