Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο Νίκος Καρβέλας είπε πολύ μεγάλες αλήθειες που στην τηλεόραση δεν χωράνε»
Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Credit: penelopeanastasopoulou/Instagram

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη. Η ηθοποιός υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο συνθέτης είπε πολύ μεγάλες αλήθειες, ωστόσο, θα ήθελε να είναι πιο ευγενικός στη συμπεριφορά του προς τη δημοσιογράφο.

«Κάθισα μέχρι τις 3 η ώρα και είδα όλη τη συνέντευξη. Είπα κάποια πράγματα πάρα πολύ σωστά, είπε πολύ μεγάλες αλήθειες που δυστυχώς στην τηλεόραση δεν χωράνε, γιατί εκεί έχουμε συνηθίσει να ακούμε την αλήθεια καλυμμένη. Συμφωνώ στα περισσότερα πράγματα που είπε. Σε κάποια πράγματα διαφώνησα, αλίμονο, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Θα ήθελα, ας πούμε, να είναι λίγο πιο ευγενής με την οικοδέσποινα. Ένιωσα άβολα αρκετές φορές, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της αλλά για αυτό ζήτησε να είναι και live η συνέντευξη, για να πει συγκεκριμένα πράγματα και να ακουστούν χωρίς να κοπούν», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι θα είχε την ίδια συμπεριφορά και απέναντι σε άνδρα δημοσιογράφο. Δεν τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο. Δεν ένιωσα κάτι σεξιστικό. Είπε πάρα πολλά πράγματα ως προς τον ρόλο της γυναίκας. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς φίλτρο και σε μία ηλικία που του επιτρέπεται να μιλάει όπως νιώθει. Το τι πιστεύω εγώ δεν έχει σημασία. Πάντως, κάποια πράγματα που είπε έπρεπε να ακουστούν».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα