Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν συμφωνώ με τη λέξη «χοντρή» στον Άδωνι – Έχει αρνητικό πρόσημο
Πηνελόπη Αναστασοπούλου @the2nigthshow__oficialου
Credit: penelopeanastasopoulou/Instagram

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η ηθοποιός τόνισε ότι διαφωνεί με τη διατήρηση της λέξης “χοντρή” στο τραγούδι “Άδωνις” του Σταμάτη Κραουνάκη.

“‘Εγώ δεν συμφωνώ με τη λέξη «χοντρή» στον Άδωνι και θα πω τι κάνω με τα παιδιά μου. Εγώ στα παιδιά μου επικοινωνώ πως, όταν θέλουμε να περιγράψουμε έναν άνθρωπο, χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν πιο γλυκές λέξεις. Δεν χρησιμοποιούμε λέξεις που μπορεί να τον πονέσουν τον άλλον. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή είναι μια λέξη με αρνητικό πρόσημο”, είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και συνέχισε:

«Η πολιτική ορθότητα είναι κάτι στο οποίο κάποιοι από εμάς έχουμε κληθεί να το μελετήσουμε για να μπορούμε και να το εξηγούμε μετά. Οπότε δεν σημαίνει ότι κάποιος που θα του ξεφύγει και θα πει αυτή τη λέξη, το λέει κακά. Έχει να κάνει και με τον τόνο της φωνή, το χρώμα που θα βάλεις, αν θες να είσαι προσβλητικός. Όλο αυτό το κομμάτι της σάτιρας έχει μια βάση αλλά ο καθένας το κάνει όπως νομίζει. Εμένα, ας πούμε, δεν μου αρέσει να πω γέρο έναν μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο. Θα τον πω ηλικιωμένο ή παππού».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα